ELÄINKOMMUNIKOINNIT:

Eläinkommunikoinnit on minun tapauksessani tehty intuitiivisesti kanavoimalla, mutta toki tekstin ilmiasuun ja ns. kaunokirjalliseen laatuun vaikuttavat myös sellaiset seikat kuin oma tietopohja, kirjallinen ilmaisukyky, sanavarasto, jne. 

Alla kirjallisia palautteita sellaisilta ihmisiltä, joille olen tehnyt eläinkommunikoinnin. Osassa näistä esimerkeistä nimet on muutettu (sekä kirjoittajan että mahdollisten tekstissä mainittujen lemmikkieläinten nimet): 


"Voi, sydämellinen kiitos sinulle. Osasit tulkita koiriamme erittäin hyvin.


Molempien perusluonteet ja käyttätymispiirteet ovat selvästi esillä, heidät tunnistaa tulkinnoista todella hyvin. Sain myös selkeyttä heidän erilaisiin käyttäytymistapoihin ja nyt ymmärrän heitä huomattavasti paremmin. Tulkintasi oli todella laaja ja erittäin kattavasti ja kauaskantoisesti katsottu. Ihana lukea kuinka sait yhteyden koiriimme ja miten vapautuneesti molemmat ovat keskustelleet kanssasi. Vaikka kuinka omistajana yrittää tulkita ja lukea omia rakkaita perheenjäseniä, miettiä miksi joku asia käytöksellisesti vaihtuu, miksi lemmikki esimerkiksi näytää jäykältä, vaikka kuinka yrität hieroa ja auttaa eikä lääketieteellisesti vaivaa löydy..... Asiat jäävät vähän kuin leijumaan epätietoisuuteen. Siksi on hienoa, että voit auttaa meitä tuntemaan omat lemmikkimme paremmin. Suosittelen lämpimästi kommunikointipalvelujasi muillekin. Jos Rakastat lemmikkiäsi ja haluat tietää heistä/heiltä enemmän... Kosmisesta Muistista auttaa".

- Päivi, 3/2017


"(...) Kuten eläinkommunikoinnissasi annat ymmärtää, minulle merkitsevät kynttilät  jotain erityistä ja sekin on totta, että maailmankaikkeus tekee yhteistyötä kanssani. Tuo näkemäsi laiha mies flanelli-paidassa voisi olla se mies, joka hylkäsi Miskan (Kreikassa) sen ollessa pieni pallero, painoi n 3kg.  Koska kerran kun käveltiin Miskan ollessa pieni pentu, se näki kauempaa pitkän laihan harmaatukkaisen miehen ja hetkeksi se luuli nähneen jonkun tutun ja juoksi iloisesti vastaan. Oma tulkintani on, että se oli sen miehen näköinen, joka hänet hylkäsi sinne vuorille, missä me sattumalta pysähdyimme ja löysimme Miskan.

Todellakin Miskan edellinen elämä (tämän elämän alkuelämä siis) on ollut Välimeren maassa eli Kreikassa ja (näkemäsi) vuoret ovat siellä.

Tulkinnastasi tuli hyvä mieli ja se miten puit kaiken sanoiksi, oli hienoa".

- Helena


"Kiitos todella paljon ihanasta kommunikoinnista. Hyvin tunnistan Hertan tästä tekstistä, ei mitään epäilystäkään, ettetkö olisi keskustellut juurikin meidän Hertan kanssa :) Löytyy hyvin myös yksittäisiä asioita, kuten Takku, metalliset ruokakupit, sitruspuserrin, punaiset pelargoniat, rullalaudat, lasikoriste, ikkunasta sisään paistava kevätaurinko ym,. jotka ovat hyvin selkeitä asioita tunnistaa. Ja Hertta todellakin on iloinen ja varsinkin pentuna oli hyvin vallaton, nyt aikuisena ehkä hieman tasoittunut. Voin uskoa kyllä, että haluaa tuoda keveyttä ja elämäniloa". 

- Terhi


"Ensimmäinen kommentti oli wow! Lumikki oppi todella helposti temppuja, leluja oli juuri kuten kuvasit, juuri sellaisia kuin kuvasit, vasinkin tuo viuhkamainen homma. Hän rakasti tennispalloja, todella paljon. Perheessämme oli 3 koiraa, yksi tuli myöhemmin. Lapsilla todellakin oli hula-hula vanteita ja ne kiinnostivat Lumikkia. Valokuvassa tosiaan on menossa juhlapyhä ja lapset rakastivat Lumikin pukemista. Koira oli vahva ja kuten sanoit, painoi n.40 kg. Sinun kommunikoinnissasi oli todella paljon yksityiskohtia, joihin voi samaistua ja joista voit helposti tunnistaa oman koiransa". 

- Janika


"Tässä on todella paljon asiaa, paikat ja ajankohdat hieman hämäävät. (...) Kuvailemasi vanha nainen voisi olla meidän mummo, mutta mummo on myös jo toisella puolella, Zeta on varmasti siellä nyt mummon kanssa. Perheemme isä oli juuri kuvaamasi kaltainen. Lapsia perheessä oli kaksi tyttöä. Zetan lempipaikat pitävät paikkansa, talossa tosiaankin oli portaat, joissa kaiteet tummaa puuta. Talossa oli iso puutarha ja paljon kasveja myös sisällä. Zeta on puhut avaruudesta muissakin (toisten tekemissä) kommunikoinneissa, tämä on hieno yksityiskohta. Zetan tunnistaa tästä hyvin kyllä ja muutamia sellaisia asioita todellakin nousi ylös näistä Zeta-kissan rajan takaisista pohdinnoista, jotka ovat antaneet syvällistä ajattelemisen aihetta meillekin". 

- Kristiina (edesmenneestä kissasta tehty eläinkommunikointi)


"Kommunikointi oli aivan ihanaa ja kaunista luettavaa, vaikka en kaikkeen kiinni päässytkään. Monia paikkaansapitäviä yksityiskohtia Sagan elämästä. Ei ihme, että olet nähnyt Sagan kukka hampaissa pihalla, kun välillä syödessään pysähtyi kuuntelemaan ja katselemaan, silloin saattoi roikkua voikukka tai millon mikäkin suupielessä :) Aivan viimeinen teksti sai kyyneleet nousemaan silmiin! Kiitos sinulle todella paljon, kauniista ja koskettavasta tekstistä. Ja aivan uskomattoman ihana lopetus!"

- Terhi


"Pidin kommunikoinnissasi siitä, että olit ottanut niin yksityiskohtaisesti kaiken Remulta tulleen matskun ylös ja nähtäväkseni, ilmeisesti täysin sensuroimattomana? Kyllä sieltä löytyi selkeästi tunnistettava Remu ja myös koiran perheenjäseniä, tuttuja tapahtumia. Jaottelit matskun selkeästi luettavaksi. Siis helppolukuista ja selkeää! Kommunikointi sai minut mukavasti muistoihin ja antoi myös uutta ajateltavaa Remusta, esim. etten ennen ollut tajunnut, kuinka herkkä poika hän saattoi olla. Kiltti ja helppohoitoinen, lempeä ja uskollinen, mutta että mieleltään herkkä - se oli minulle uutta! Jään myös muistelemaan miten Remu reagoi tv:n luonto-ohjelmiin ja kuulemaansa musiikkiin, oliko siellä jotain erityistä.. Se mainitsemasi musiikin erityislaji on sellainen, jolla on ollut minuun itseeni tunnetasolla järisyttävä vaikutus.

KIITOS SINULLE HURJASTI KOMMUNIKOINNISTASI REMUN KANSSA!"

- Eija


KARMATULKINNAT:

Tyypillisin palaute, jonka olen tekemistä karmatulkinnoista saanut, liittyy siihen solutason muutokseen ja "dominoefektiin", jonka tulkinta on laittanut liikkeelle sen ihmisen elämässä, jolle tulkinta on kirjoitettu. Tukokset, traumat tai jumittunut tilanne on lähtenyt pala palalta purkautumaan. Joskus tähän liittyy tuskallisiakin tunnekokemuksia tai tilanteen lyhytaikainen paheneminen aluksi (niin sanottu "paranemiskriisi", joka on mm. homeopatiasta ja muusta vaihtoehtolääketieteestä tuttu käsite), kun käsiteltävät teemat nousevat kirkkaina tietoisuuteen aiemmasta "koteloituneesta" tilastaan. Vasta tämän jälkeen varsinainen paraneminen ja tasapainon löytäminen on mahdollista.