Vuosi 2021 Suomi ja maailma: "Sääennuste"
06.01.2021
”Intuitiivisesti poimittuja” sanoja ja muutamia visioita/kuvia vuoden 2021 ensimmäisiltä päiviltä koko alkavaa vuotta silmälläpitäen. Viimeinen selvänäköinen osio Suomea koskien on tehty 6.1.2021. Sanat liittyvät Suomeen ja siihen, mitä aikajanassa minulle näytettiin Suomen mahdolliseen tulevaisuuteen liittyen seuraavien kuukausien aikana. On tietenkin kyse potentiaalista ja todennäköisyyksistä, ei lukkoon lyödystä sementtimäisen jähmeästä todellisuudesta, koska tilanne elää sen mukaan, mitä ihmiset valitsevat. Meillä jokaisella on niin yksilöinä kuin kollektiivinakin suuri valinnanvapaus. Osa sanoista ja lauseista on suoran konkreettisia, osa symbolisia - jotkut ovat usealla vaihtoehtoisella tavalla tulkittavissa, toiset yksiselitteisiä. Marraskuun 2020 lopussa tein samankaltaisen sanaennusteen globaalimmin maapalloa ja "ylikansallisia" kollektiivienergioita koskien. Liitän senkin ennusteen tähän, aivan tiedoston loppuun.
Suomi:
Ensin vuosi 2021 lohkoihin jaettuna:
Ensimmäinen vuosipuolisko:
- Alasajon finalisointi (1.-6. kuut)
- Umpiossa (sama)
- Sumua ja hapatusta (1-3 kuut)
- Suma (siis EI sumua, vaan suma/tukos/ruuhka) (4-6 kuut)
- ”Pimpelipom, uusintajaksot” (1-3 kuut) (viittaus komedian kaltaiseen asiaviestintään yhteiskunnassa – myös ’leipää ja sirkushuveja’ –tyyppiseen huomion suuntaamiseen viihteellä ym kevyellä sisällöllä mediassa pois asian keskiöstä: siitä mikä on merkittävää ja mikä pitäisi ehdottomasti tietää)
- Surumarssi ja hengetön/hetketön yö (kevät 2021, ’hengetön’ voi tosiaan viitata myös ei-henkevään, ei pelkästään hengen lähtöön fyysisesti)
- Kesän alku (noin touko-kesäkuu): Visio, jossa isot luurangot kaappien sisällä alkaa römistellä niin kovasti, ettei kaappien ovet enää tahdo pysyä kiinni.
- Myös kesän alku: hassun karikatyyrimäinen näky, jossa pienet frakkipukuiset mieshahmot silinterihatut päässä tanssii ripaskaa tai jotain muuta sellaista tanssia, jossa jalkoja viskellään suorina sivuille. Virnuilevat samalla.
- ”Voisimmeko liikkua länteen?” (ilmeisesti Suomen politiikkaan liittyvä lause: sillä hetkellä ilmaan heitetty aihe tai idea, mutta ohimenevä sellainen, noin 6-7 kuut).
Jälkimmäinen vuosipuolisko:
- lentopelko (8-9 kuun taite)
- pennejä taivaalta (sama)
- ”Oho, taisi lipsahtaa vekslauksen puolelle” (syksy)
- kirkkaimpana loistava tähti (liittyy näky, jossa taivaalla säteilee harvinaisen suurikokoinen ja kullankeltaisena loistava tähti) (9-10 kuu)
- näky: viemäreistä nousee valtaisan suuri, paksu, musta ja energioiltaan iljettävän pahantahtoinen, käärmeenkaltainen olento (8-9 kuun taite) (yhdistettynä muihin syksyn 2021 näkyihin tämä tuntuu indikoivan sekä hyvän että pahan intensifikaatiota ja erilleen jakautumista maailmassa: valo kirkastuu, tietoisuus laajenee, mutta myös sen vastakohta tihentyy samassa mittakaavassa ja oktaavissa. On olennaista jokaisen yksilön kohdalla, mitä hän valitsee, todentaako elämässään tietoista henkistä kehityskulkua. Alkaa olla mahdotonta olla ”heräämättä” tai valitsematta).
- Tähtisade (9-12 kuut)
- Huima nousu (10-12 kuut)
- Vompattien uusi vuosi (11-12 alkaen – Mitä tarkoittaa? Ehkä yhteys Lemurian energioihin ja perintöön, ehkä Australiaan ja yksinkertaiseen, mutta suoran ymmärryksen ja tekemisen - ennemmin kuin analysoinnin - kautta henkiseen elämänmuotoon)
- Kaikessa on löydettävissä kultareunus (11-12 kuut)
- Levoton, silti yhä koossa (Suomi siis yhä koossa, 11-12 kuut)
- Tervetuloa, aamurusko! (11-12 kuut / toivottavasti on positiivinen merkitys tällä – siis todellinen aamun airut, eikä sellaisena ’näyttäytyvä’: hämäys, johon ihmiset tarrautuvat ikään kuin viimeisenä toivonaan. On mahdollista, että molemmat näistä toteutuvat - ja että kaksi rinnakkaista mutta eri säännönmukaisuuksilla toimivaa todellisuusmatriisia on olemassa vierekkäin, tässä todellisuudessa, ei missään eri dimensioissa, vaan toisistaan tietoisina, silti erillisinä).
Vuosi 2021 kokonaisuudessaan (Suomi), näihin ei tullut tiettyä aikajaksoa/tarkennusta:
- Loikka uuteen
- Palavia pensaita
- Joukossamme on valehtelija (tuskinpa vain yksi kappale siinä määrin, kun laajemmista vallan rakenteista on kyse)
- Loogisia päätelmiä
- Virhemarginaali
- Vedetön keisari
- ”Humpuukia ja velkojia, komisario Palmu”.
- Vastalahja
- Hiivatti ja Hiawatha
- Suden vuosi
- Voita leivälle
- Tiilentallaaja
- Hartaana huuruisin toivein
- Voimaantunut voimajoukko
- Vuokaleipä
- Vatupassi
- Lankavero
- Musta leski
- Vuosi korkoa korolle
- Loppiaisesta paavalinpäivään (onko jälkimmäinen uskonnollinen viittaus vai esim. Paavon nimipäivä)
- ”Pidä varasi, juoksuhiekassa on sinkholeja”. (englanniksi siis ’sinkhole’, sellainen jopa useita kilometrejä syvä kuoppa, joka yhtäkkiä ilmaantuu vaikka keskelle peltoa tai jopa suurkaupunkia, niitä on lukemattomia raportoitu uutisissa viime vuosina – ilmestyvät ”tyhjästä”).
- Vihreäsävyinen huijaus
- Lasin sarjanumero on sama kuin kengännumero. (Lasilla materiaalina on mm. karmallisia konnotaatioita; kengännumeroa voi ajatella joko kirjaimellisesti tai symbolisesti).
- Vaalassa soi soidinmenot
- Vieraspääoma on velkarahoitteista
- Luomakunta kiittää
- Lama-ajan lentokoulu
- Salamia, laardia ja pannukakkua
- Luuvalo
- Keraaminen vallankumous
- Lauhkean vyöhykkeen ilmastopropagandaa
- Australian palot, Andien tuulet ja lentolehtiset vaikuttavat Suomeen asti
- Pelko pois, Sinilintu auttaa.
- Voiton maku
- Vastoin yleistä katsantokantaa
- Laakso onkin vuori
- Pehmolelujen taivas
- Vaikka verho on ohut, olemme silti vankeja. (Verho konkretian maailman ja henkimaailman / ihmisen henkisen olemuksen välillä? Niin kauan on ’vanki’, kun ei verhon tuolle puolen näe ja/tai koe henkistä yhteyttä).
- Liekaporsaat
- Museoalus Potemkin (viittaako kapinaan? Vertaa: elokuva. Vai vuoden 1925 energioihin, joista osa toistuu?)
- Luulosairas lepratautinen
- Veijarihallitus
- Meijerivero
- Veroparatiisi
- Valtiontalous
- Letkajenkkaa vaateliaille
- Melkoinen karsina
- Vastavuoroisuus on hyve
- Shakkia ihmisnappuloilla
- Mustan mullan maa – ruoka nousee arvoon arvaamattomaan
- On terveempää hengittää raitista ilmaa
- Oikeuksien paluu pohjoiskalotilta käsin
- Vaaleanpunainen sarastus/kajo idästä (näen sen kartalla ikään kuin koillisesta, joka tapauksessa idän suunnalta, laskeutuvan Suomen ylle, ei mikään poliittinen tai geopoliittinen symboli, vaan puhtaasti henkinen, eteerinen, ylimaallisen lempeä ja myötätuntoinen, aidosti hyvältä vaikuttava).
- ”Aika on ohutta, haurasta ja murenevaa kuin kuivunut leivinpaperi. Ajattomuus kannattelee”.
- Oudoin näky kaikista oli pohjoisesta etelän suuntaan Suomen halki etenevä kolmen erivärisen ratsun ja ratsastajan muodostama kuvio. Ratsuista keskimmäinen on valkoinen, sen oikealla puolella (siis saapumissuunnasta ja ratsastajien silmin katsottuna) on terrakotan värinen hevonen ratsastajineen ja sen vasemmalla puolella on musta hevonen. Juuri ennen Etelä-Suomeen saapumista ratsut hajaantuvat (sitä ennen kiitävät rinnakkain): musta ratsu kiitää kaaren muodossa itään, keskimmäinen jatkaa lineaarisesti suoraan eteenpäin vielä Suomeakin etelämmäs, ja ratsastajan kädessä on valkoinen kaarijousi, joka osoittaa viistosti ylöspäin taivaisiin; jousen kärjessä on kirkas timantti ja korkea tietoisuus. Terrakotan värinen ratsu ja ratsastaja kaartavat puoliympyrässä länteen päin, ja ainoastaan tällä ratsastajalla ei ole kädessä mitään muuta kuin lähes näkymätöntä pronssinhohtoista jauhetta, jota hän matkatessaan sirottelee ilmaan ja maahan. Vauhti on niin luja, ettei yksikään ratsuista varsinaisesti pysähdy tai edes hidasta missään, vaan jatkaa kulkuaan – tuntuu, että loputtomiin.
- 2022 lienee jotain erilaista tuloillaan (ja numeroitten kautta heijastumaa vuodesta 2002), koska ilmapiiri näkyy ainakin tämän hetken aikalinjojen perusteella kirkastuvan huimasti. Lisäksi sain Suomen kohdalla 2022 alkuun ilmauksen ”Hei, me lennetään!”, joka tietysti voi sitäkin merkkailla, ettei jalat juurikaan maata koske ja eletään kuplassa, mutta voi siihen positiivista henkisyyden vapauttakin liittää: voi vapaasti olla oma itsensä ja puhtaan hengen ilmaisu fyysisessä maailmassa. Täytyy elää ja nähdä, että mitä kautta virke tosielämässä manifestoituu! :-)
Maailman ennusteet (”poimittu” eetteristä marraskuun lopulla 2020):
Vaikuttaa siltä, että vaikka vuodesta 2021 yleismittakaavassa (yksilölliset elämät tietysti erikseen, ei ne koskaan tiukasti käsi kädessä mene yleistodellisuuden kanssa!) on tulossa kuoppainen ja ajoin synkkäkin (moni vanhoista rakenteista näyttää kaatuvan), niin 2022 näyttäytyy minulle ihan poikkeuksellisen kirkkaana vuotena, niin Suomessa kuin ulkopuolellakin. No, vuoden kuluttua voin olla viisaampi ja verrata, mikä näitten lauseitten manifestaatio todellisuudessa oli:
- veretön vallankumous
- boksarikapina (Kiinan historiaa, mutta voi siis symbolisesti miettiä, mitä se olisi 2021 maailmaan sovellettuna)
- ”Lusittu on” (’karma’ siis, kollektiivisesti ja isolta osin, ei se tässä mitään vankilaa tarkoita, eikä edes sitä että mikään "lopullisesti" olisi pois suoritettu)
- uutisia idästä
- vene ja airot
- hyökyaalto
- Vain heikot jaksavat (kovin monta tapaa tulkita ... henkinen surrender/antautuminen kaikkeudelle tai sitten tosiaan, että vahvat ovat vaikeuksissa nykytilanteessa juuri luonteensa rohkean vahvuuden tähden)
- lupa tappaa
- hurmio kaiken loppumisesta
- lasitapetti
- oikeus voittaa lopulta
- Miksi vain ryömimällä saa? (tästä voi helpostikin löytää suoran korrelaation nykymaailman menoon....)
- Keitossa on kärpänen (kaksikin vastakkaista tapaa tulkita tämä: joko kärpäsenä, joka mädättää koko keiton; tai sitten valittamisena aika merkityksettömästä asiasta)
- jalkautuvat jalkavaimot (uutisissa on tämänkaltaisia otsikoita viime viikkoina jo ollut)
- magneettikenttä uudistuu
- yhteiskunta sulaa (viittaisiko muuhunkin kuin rahajärjestelmään?)
- "eroja ei ole" (eli todennäköisesti viittaa siihen, ettei vanhoja yhteiskunnallisia hierarkioita enää ole, jotain muuta tulee tilalle -- tai pahimmillaan lause viittaa siihen tasapäistämiseen ja ihmisten toden yksilöllisyyden hävittämiseen, johon tietyllä tasolla yhteiskunnissa pyritään)
- Normitiede uhkaa kaatua
- Lumi näyttää voimansa
- On vain vanha mahti ja uusi mahti.
- Periferiassa on hyvä olla
Siinä olivat 2021 kokonaisvuoden ”sääennusteet” minun osaltani toistaiseksi. Suomen osiossa, kun käsittelen vuotta pienempinä lohkoina, viittaavat numerot sulkujen sisällä niihin kuukausiin, joihin kyseinen teema suurinpiirtein tuntui sijoittuvan. Ne voivat häilyä hiukan, mutta varsinkin ero alkuvuoden, kevät-kesäkauden ja kolmantena sitten syksyn ja loppuvuoden (syyskuusta eteenpäin) tematiikan välillä oli radikaali. 2022 vuoden kirkkaat energiat tihkuivat lävitse vuoden 2021 loppukuukausiin, mutta silti hyppy vuoteen 2022 vaikuttaa hurjan isolta – kuin kvanttiloikalta. Mitä vähemmän vanhoihin sortuviin rakennelmiin vuonna 2021 takertuu, ja mitä vahvemmin on synkroniassa oman sisäisen viisautensa ja sielutietoisuuden kanssa, sitä kivuttomampi tulee siirtymästä 2020-vuosikymmenen koko ajan vaan kasvavan korkeahenkisiin energiataajuuksiin.
Iloista & Valoisan läpimurronomaista Uutta Vuotta! Haasteet ovat suuria, mutta niin ovat voitotkin, jos haasteisiin oikealla tavalla vastataan! Tärkeintä on pysyä uskollisena itselleen ja omalle totuudelleen.
© Pirja Räsänen
Sign in in order to write a comment